Yurt Dışında Staj ve Çalışma Olanakları Konulu Seminer Düzenlendi

01.12.2021

1 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 13:00’da Orhanlı Yerleşkesi Konferans Salonu’nda USEH (Uluslararası Staj ve Eğitim Hizmetleri) International yöneticilerinden Ferit Ercan, yurt dışında staj ve çalışma olanakları konulu bir seminer gerçekleştirdi. Fakültemiz öğrencilerinin katıldığı etkinlikte; USEH International tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler verildi. USEH International faaliyet alanı olarak yurt dışında staj programları, lisans-lisansüstü ve sertifika programları, dil okulu programları, Q1 kültürel çalışma vizesi programları, master ve çalışma programları hakkında bilgiler verildi. Internship programı ve Traineeship programı tanıtıldı. USEH International, standart Work&Travel hizmetlerinden farklı olarak; öğrencilerin öğrenim gördüğü alanda iş ve staj yapabilmelerini sağlamakta olduğunu vurguladı. Yurt dışında çalışmak veya staj yapmak isteyen öğrenciler için, yurt dışında iş tecrübesi kazanmanın önemi ve avantajları, turizm sektöründe yurt dışındaki iş olanakları,  çalışma şartları,  başvuru süreci, anlaşmalı olunan ülkeler ve vize alma süreci gibi konulara değinildi ve öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.