Turizm ve Kültür Topluluğu Boğazda Tekne Turu Gezisi ve İftar Etkinliği Gerçekleştirdi

25.04.2022

Danışmanlığını Arş. Gör. Dr. Bahar TÜRKAY'ın yürüttüğü Turizm ve Kültür Topluluğu, Turizm Haftası kapsamında 21 Nisan 2022 Perşembe günü boğazda tekne turu gezisi ve iftar etkinliği gerçekleştirdi. Eminönü İskele ve Üsküdar İskele’den katılımcıları alarak başlayan tekne turuna öğretim üyeleri ve öğrencilerin ilgisi yoğundu. İstanbul Boğazı manzaraları eşliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği ardından canlı müzik performansı ve semazen gösterisi gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 saat süren turda katılımcılar Boğaz’ın güzelliklerini, tarihi yapılarını, saraylarını, yalılarını gün batımının ışıklarıyla izleme fırsatı yakalayarak, bu atmosferi fotoğrafladılar.