Turizm İşletmelerinin Nitelikleri ve Belgelendirilmesi Çevrim İçi Semineri Gerçekleştirildi

17.11.2021

11 Kasım 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşen Turizm İşletmeciliği Bölümü Turizm İşletmelerinin Nitelikleri ve Belgelendirilmesi Semineri’nde TÜROB Genel Sekreteri İsmail TAŞDEMİR konuşmacı olarak yer aldı. Fakültemiz öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlikte; turizm ve otel işletmelerinin tarihçesi, turizm planlaması, otel işletmelerinin sınıflandırılması, nitelikleri gibi konularda önemli bilgiler aktaran TAŞDEMİR, İstanbul destinasyonunun kongre turizmi açısından önem arz eden konumuna değindi ve sürdürülebilirliğin turizm işletmeleri açısından önemine de vurgu yaptı. Seminerin son bölümünde Taşdemir, öğrencilerimizin ilgili sorularını cevapladı.