Turizm Endüstrisinde İnovasyon Kitabı

23.07.2020

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Vatan'ın, Gaziantep Üniversitesi'nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Belma Suna ile editörlüğünü üstlendiği Turizm Endüstrilerinde İnovasyon adlı kitap Nobel Akademik Yayıncılık tarafından yayınlandı.
Yayınlanan Turizm Endüstrisinde İnovasyon adlı kitap konaklama endüstrisi, seyahat endüstrisi, yiyecek içecek endüstrisi ile destinasyonlarda uygulanan inovasyon örneklerini okurlar ile paylaşmaktadır. Kitapta öncelikle turizm endüstrisinin genel yapısı anlatıldıktan sonra inovasyon kavramı geniş bir şekilde ele alınmıştır. İnovasyon çeşitleri detaylı bir şekilde örneklerle açıklandıktan sonra inovasyon yönetim sürecinden bahsedilmektedir. Kitabın kalan bölümlerinde ise ürün inovasyonu, pazarlama inovasyonu, süreç inovasyonu, organizasyonel inovasyon ve sürdürülebilir inovasyon başlıkları altında turizm endüstrilerindeki inovasyon uygulamaları örneklerle anlatılmıştır.