Turizm Fakültesi

Tatlı Atölyesi Etkinliğimiz Gerçekleştirildi

15.12.2023

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz etkinlikleri kapsamında, üniversitemizde Pasta Şefi Mahmut Okutucu ve Baklava Ustası Paşa Eroğlu tarafından baklava yapımı ve püf noktaları, macaron ve izmir bomba yapımı uygulamalarının yer aldığı “ Tatlı Atölyesi” başlıklı workshop gerçekleştirildi. Sponsorluğunu Savola Gıda ve Vala Pastaneleri'nin üstlendiği, Öğr. Gör. Dr. Sevgül Coşkun tarafından organize edilen etkinlikte midye baklava, cevizli baklava, makaron ve İzmir bomba kurabiye ürünleri yapılarak hocalarımıza ve öğrencilerimize ikram edildi. Başta şeflerimiz ve Savola gıda olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.