Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ahmet Vatan RobotMeet2021’de…

11.12.2020

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Vatan, 13-15 Eylül 2021 tarihleri arasında Porto, Portekiz’de gerçekleştirilecek olan International Meet & Expo On Robot Intelligence Technology & Applications - RobotMeet2021 konferansında davetli konuşmacı (Invited Speaker) olarak yer alacak.

RobotMeet2021 konferansının hedefi, Robot Zeka Teknolojisi ve Uygulamaları ile ilgili çığır açan fikirleri sunmak ve fikir alış verişi yapmak için dünyanın her yerinden çok disiplinli bilim insanı ve mühendis grubunu bir araya getirmektir. En üst düzey araştırmayı teşvik ederken, kaliteli araştırmaları ise küresel hale getirmektedir. RobotMeet2021, Robot Zeka Teknolojisi ve Uygulamaları alanındaki son zamanlardaki başarılara odaklanmaktadır. Doç. Dr. Ahmet Vatan, turizm alanında yapmış olduğu inovasyon ve robot yayınları ile konferansa konuşmacı olarak davet edilmiştir.