TURİZM FAKÜLTESİ

Gastronomi Topluluğumuz Uzaktan Eğitim Günlerinde Sektörün Önemli İsimlerini Konuk Etti

21.06.2020

Gastronomi Topluluğumuz uzaktan eğitim günlerinde, sektörün önde gelen isimleriyle hem bilgili hem de eğlenceli canlı yayınlara ev sahipliği yaptı. Gastronomi Topluluğu Resmi Instagram Hesabı (@imügastro) üzerinden gerçekleştirilen yayınların ilkine Youtube “Meaty&Cheesy” kanalının sahibi Mustafa Acarçiçek konuk oldu. Etlerin pişme dereceleri, kırmızı-beyaz et farklılıkları, etin kısımları ve hangi yemeklerde kullanılması gerektiği konularının konuşulduğu yayına olan ilgi büyüktü.

İkinci yayın, Sevgili Gürsel Akay’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Ketojenik beslenme ve sporcu beslenmesi üzerine uzun zamandır çalışmalar yapan Akay, engin bilgilerini öğrencilerimiz ve tüm katılımcılarla paylaştı.

Üçüncü ve son yayına ise Frankie Restoranı Head Chefi Melih Demirel konuk oldu. Sektörde nelerle karşılaşabilineceği, nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini konularına değinen Demirel aynı zamanda yiyecek içecek işletmesi açma, bu süreçte yapılması gerekenler hakkındaki engin tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Gastronomi Topluluğu ve davetleri kırmayarak güzel bilgilerini bizlerle paylaşan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.