Turizm Fakültesi

Finallere Merhaba Etkinliği Düzenlendi

02.06.2023

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz öğretim elemanları Doç. Dr. Serkan POLAT, Öğr. Gör. Berrin ONURLAR, Arş. Gör. Seren ÇAĞMAN, Arş. Gör. Damla BAYLAN KALAYCI, Arş. Gör. Zeynep MENTEŞE ve bölümümüzün çok kıymetli öğrencileriyle birlikte Orhanlı yerleşkemizde 2 Haziran 2023 Cuma günü “Finallere Merhaba” etkinliği düzenlenmiştir.

Etkinliğin ilk aşamasında; Öğr. Gör. Berrin ONURLAR hocamızın öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan yiyecekler ile taze limonatalar eşliğinde çimenler üzerinde gruplar halinde oturularak keyifli vakit geçirildi. Gruplara dahil olup öğrencilerimizle daha yakından etkileşime giren hocalarımız, öğrencilerimize sınıf dışında da onların yanında olduklarını hissettirmeye gayret gösterdiler. Öğrencimiz Şems İSMAİL kendi kültüründen mate çayı ve peynir tatlısı ikramlarıyla etkinliğimize katkıda bulunmuştur. Ayrıca Orhanlı yerleşkemizde bulunan diğer fakültelerin öğrencilerinin yanı sıra idari ve akademik personelin de katılması geleneksel Türk piknik atmosferinde gerçekleşen etkinliğimize zenginlik katmış ve daha çok insanın bu güzel güneşli günde keyifli vakit geçirmesine katkıda bulunmuştur.

Etkinliğin ikinci aşamasında; basketbol, voleybol, futbol ve anlat bakalım aktiviteleri düzenlenmiştir. Hocalar ve öğrencilerin birbirine rakip olduğu voleybol maçı, hocalar takımının 2-1 üstünlüğüyle sona ermiştir. Bu üstünlükte hocalarımıza destek oyuncu olarak katkı veren Murat YURTSEVER öğrencimizin büyük rolü olduğunu belirtmek gerekir. Anlat bakalım oyununda Arş. Gör. Zeynep MENTEŞE ile öğrencimiz Hatice Kübra ESEN üstün performanslarıyla rakiplerini geride bıraktılar. Yaz etkinliklerinin vazgeçilmezi olan karpuzun seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, Doç. Dr. Serkan POLAT tarafından 4 farklı karpuz üzerinden öğrencilerimize gösterilmiştir. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz yaklaşık dört saat süren bu etkinlik ile 2022-2023 bahar döneminin yorgunluğunu ve stresini üzerlerinden atarak FİNALLERE MERHABA demişlerdir.

Etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan bölümümüz öğretim elemanlarına ve öğrencilerine teşekkür ederiz.