Fakültemizde Yurtdışında Çalışma ve Staj Olanakları Konulu Seminer Düzenledi.

29.11.2019

28 Kasım 2019 Perşembe günü saat 11:00’da Orhanlı Yerleşkesi Konferans Salonu’nda Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salih KUŞLUVAN’ın davetiyle; USEH International yöneticilerinden Ferit Ercan, yurtdışında çalışma ve staj olanakları konulu bir seminer gerçekleştirdi. Fakültemiz Turizm İşletmeciliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin katıldığı etkinlikte; USEH International tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler verildi. Yurtdışında çalışmak veya staj yapmak isteyen öğrenciler için, yurtdışında iş tecrübesi kazanmanın önemi ve avantajları, turizm sektöründe yurtdışındaki iş olanakları,  çalışma şartları,  başvuru süreci, anlaşmalı olunan ülkeler ve vize alma süreci gibi konulara değinildi ve öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.