Fakültemiz öğretim üyesinin yayınları en çok atıf alan ve en etkili 15 yayın arasında.

07.12.2020

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Salih KUŞLUVAN’ın ortak yazarı olduğu iki makale, 1997-2016 yıllarını kapsayan ve SSCI'de (sosyal bilimler atıf endeksinde) 'Turizm İşletmeciliği İnsan Kaynakları Yönetimi' konusuyla ilgili çalışmalarda en çok kullanılan eserlerin incelendiği bir araştırmada, en çok atıf alan ve en etkili makaleler arasında gösterilmiştir. İlgili makale aşağıdadır.

Francisco García-Lillo, Enrique Claver-Cortés, Mercedes Úbeda-García, Bartolomé Marco-Lajara and Patrocinio Carmen Zaragoza-Sáez (2018).  International Journal of Contemporary Hospitality Management Vol. 30 No. 3, 2018, pp. 1741-1768