Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Dünya Kahve Günü Etkinliği kapsamında "Topraktan Fincana Kahve" isimli sunumu ile kahve danışmanı ve yazarı Cenk R. Girginol'u ağırladı.
Orhanlı Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğimiz Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Doğu Baykut'un açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından Cenk Girginol kahvenin tarihsel gelişimi, Türk kahve kültürü, kaliteli kahvenin özellikleri ve kahve pişirmenin püf noktalarına değinen sunumunu gerçekleştirdi. Sunum sonrasında öğrencilerimize Cenk R. Girginol'un Topraktan Fincana Kahve isimli imzalı kitabı hediye edildi.
Etkinliğimizin devamında Öğr. Gör. Dr. Sevgül Coşkun hocamızın öncülüğünde 3.sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kahveli trüf ve kekler konuklarımıza ikram edildi.
Etkinliğimizde bizlere eşlik eden Cenk R. Girginol başta olmak üzere tüm öğrencilerimize ve akademik/idari personelimize teşekkür ederiz.