Turizm Fakültesi

Akademisyenlerimiz VI. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı Etkinliğine Katıldı

18.11.2021

Dünyaca ünlü Vladimir Mukhin, Dabiz Munoz, Antonio Bachour ve Helene Pietrini gibi  20 önemli şefin bir araya geldiği VI. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı bu yıl 7 Kasım 2021 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Bu yılki teması “Design” olarak belirlenen konferansta gastronomi alanında önemli bir yere sahip ve yenilikçi fikirleriyle fark yaratan 20 şef tarafından workshoplar, tadım etkinlikleri ve sunumlar gerçekleştirildi.

Turizm Fakültemizin akademisyenleri de Gastronomi alanında yaşanan yenilikleri takip etmek amacıyla VI. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda yerini aldı. Akademisyenlerimiz konferansta sunum ve dizayn alanında yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olurken yeni şefler ve firmalarla da tanışarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’müzün gelişimi üzerine fikir alışverişlerinde bulundular.