23.06.2023
18 Haziran, her yıl tüm dünyada sürdürülebilir gastronominin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşılmasındaki önemine dikkat çekmek için “Dünya Sürdürülebilir Gastronomi Günü” olarak kutlanmaktadır.
Sizleri 18 Haziran Dünya Sürdürülebilir Gastronomi Günü kapsamında düzenlediğimiz, Öğr. Gör. Merve MANDAL YAMAN hocamızın “Yeşil Mutfak ve Sürdürülebilir Yaşam” adlı sunumunu yapacağı etkinliğimize davet ediyoruz. 23 Haziran Cuma günü saat 18:00’de düzenlenecek olan etkinliğimize katılımınızdan mutluluk duyarız.
Tarih: 23 Haziran 2023 Cuma
Saat: 18:00
Zoom Toplantı Linki: https://medeniyet-edu%20tr.zoom.us/j/91852971002?pwd=QkdOV3F6OEd4Mlh5bzRjQ3VETEpJQT09
Toplantı Kimliği: 918 5297 1002
Parola: Fx3ddj