Turizm ve Gezi Topluluğu Evsizlere Çorba Dağıttı

09.04.2018

Turizm Ve Gezi Topluluğu Evsizlere Çorba Dağıttı

Turizm Fakültesi öğrencilerinin önderliğinde kurulmuş olan ve akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Ü. Ahmet VATAN’ın yürütmüş olduğu Turizm ve Gezi Topluluğu, dönem başında planlamış olduğu etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

30 Mart 2018 Cuma günü evsizlere çorba dağıtımına destek olmak için saat 18:30’da Çorbada Tuzun Olsun Derneğine giden Turizm ve Gezi Topluluğu üyeleri, 19:30’a kadar dağıtımı yapılacak yemeklerin hazırlanmasına yardımcı oldu. Daha sonra ise İstiklal Caddesi ve çevresi, Gezi Parkı ve çevresi ile Tophane ve çevresi olmak üzere 3 farklı rota üstünde yaşayan evsizlere çorba, makarna ve ekmek dağıtımına destek oldu. Topluluk üyeleri dağıtıma çıkmadan önce Çorbada Tuzun Olsun Ekibi tarafından oryantasyona tabii tutuldu. 250’yi aşkın evsize çorba, makarna ve ekmek dağıtımı gerçekleştiren gönüllüler 21:30 sularında dağıtımı sonlandırdı. Turizm ve Gezi Topluluğu önümüzdeki günler içinse, Turizm Haftasında gerçekleştirilecek etkinliklere destek olmak için çalışmalarına başladı.