Öğrencilerimiz Big Chefs Mutfak Koordinatörü Şef Murat Aslan ile Buluştu

31.10.2019

Big Chefs Mutfak Koordinatörü Chef Murat Aslan ve İnoksan Halkla İlişkiler Sorumlusu Selcan Karaburun Kaplan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Aslan, “Bir Aşçının Dünlüğü” isimli söyleşide meslek hayatına ilk adımı olan okul yıllarından günümüze dek yaşadığı tecrübeleri öğrencilerimizle paylaştı.  Mesleğin zorlukları, iyi bir şef olabilmek için taşınması gereken özellikler, menü planlamada dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konulara değinen Aslan, aynı zamanda lezzetin, bir yemekte en önde gelen unsur olduğuna dikkat çekti. Söyleşi sonunda yapılan çekilişler ile öğrencilerimize hediyeler dağıtıldı.

Davetimizi kırmayarak bizi onurlandıran Chef Murat Aslan ve İnoksan Halkla İlişkiler Sorumlusu Selcan Karaburun’a teşekkürlerimizi sunarız.