BÖLÜM DERS PROGRAMLARI
2020-2021 GÜZ DÖNEMİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
2019-2020 BAHAR DÖNEMİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
2019-2020 GÜZ DÖNEMİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.