Turizm Fakültesi 2019-2020 / 2020-2021 Mezuniyet Töreni Hakkında Bilgilendirme

05.09.2021

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Turizm Fakültesi mezuniyet törenimiz 8 Eylül 2021 Çarşamba günü  15.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Törenler için Güney Kampüs çim alan kullanılacak olup 25 m2 platform sahne ile çim alan üzerinde hocalar, öğrenciler ve davetliler-aileler için oturma alanları oluşturulacaktır.

Törene öğrenci başına 2 davetli katılabilecektir.

Törene katılabilmek için öğrenci, davetli ve akademik/idari personel fark etmeksizin çift doz aşı karnesi veya en fazla 3 gün geçmiş tarihli PCR sonucu ibraz edilmesi gerekecektir.

Törende el sıkışma, kucaklaşma gibi yaklaşımlar uygun bulunmamaktadır.

Öğrenciler, bölümler bazında, bölüm ismini taşıyan görevli asistan eşliğinde kısa bir mesafe yürüyerek oturma alanlarına yönlendirilecektir.

Konuşmalardan sonra öğrenciler, 5’erli gruplar halinde, uygun mesafeyi koruyarak sahneye çıkacak, kendileri için hazırlanan mezuniyet beratını, tören sırasında sahnedeki masa üstünden kendisi alarak hocalarını selamlayarak sahneden ayrılacaklardır. Bölüm öğretim üyeleri de sahneye uygun sayıda sıra ile alınacaktır.

Fakültemiz Mezuniyet Töreni Davetiyesine buradan ulaşabilirsiniz.