Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

26.03.2021

Fakültemiz Kurulu, 19.03.2021 tarihli toplantı kararlarına göre;

Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde 75 (Yetmiş beş) iş günü zorunlu stajlarını yapmak isteyen tüm sınıf öğrencileri 2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında eğitimin olduğu gündüz ders saatleri haricinde staj yapabileceklerdir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında dördüncü sınıfta olan öğrencilerinden, 75 (Yetmiş beş) iş günü zorunlu stajlarını tamamlamamış (staj günü eksiği olan) öğrenciler stajlarını, isterlerse staj yeri bulup eksik günleri kadar staj yaparak veya isterlerse staj yerine ödev hazırlayıp teslim ederek tamamlayabileceklerdir.

Ödev yaparak stajını tamamlamak isteyen son sınıf öğrencilerinin ödevlerini aşağıdaki staj yönergelerine uygun olarak hazırlayıp 2 Haziran 2021 tarihine kadar staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi için TIKLAYINIZ.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Yönergesi için TIKLAYINIZ.