Öğrenciler İçin Uzaktan Öğretim Bilgi Notu

20.03.2020

Üniversitemizde 23 Mart’ta başlayacak olan uzaktan öğretim sürecinde mevcut UZEM altyapısının yanı sıra, Edmodo öğrenme yönetim sistemi ve Zoom sanal sınıf oluşturma uygulamaları kullanılacaktır.

İMUZEM tarafından hazırlanan Edmodo ve Zoom uygulamalarının kullanım kılavuzlarına ve eğitim videolarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

EDMODO Eğitim Videosu
EDMODO Öğrenci Kılavuzu
EDMODO Öğretmen Kılavuzu
ZOOM Eğitim Videosu
ZOOM Kullanıcı Kılavuzu

Uzaktan Eğitim ve Öğrenim işlemlerimizi ZOOM ve EDMODO arayüzleriyle yapacağız. (ZOOM ve EDMODO sitelerine kurum maillerinizle kayıt olunuz.)

ZOOM: Video konferans programıyla online ders anlatımı yapılacaktır. Akıllı telefonlardan da (IOS / Google Play' de zoom.us uygulamasını indirerek) online derslere katılabilirsiniz.
EDMODO: Ders içeriği paylaşımı, ödev takip / notlandırma ve online sınav amaçlı kullanılacaktır.