IMU011 İngilizce I Dersi Ara Sınav Hakkında

28.10.2021

IMU011 YABANCI DİL (İNGİLİZCE) I DERSİNİ ALAN TURİZM, HUKUK, DİŞ HEKİMLİĞİ VE TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının COVID-19 salgını sebebiyle aldığı kararlar doğrultusunda, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yabancı Dil (İngilizce) I Arasınavı Çevrimiçi (Online) olarak yapılacaktır.

Arasınav 05.11.2021 Tarihinde Edmodo üzerinden yapılacaktır. Aşağıdaki tablodan  sınav saatinizi kontrol ediniz ve not alınız. Arasınav halihazırda öğrencilerimizin İngilizce I dersi için üye oldukları Edmodo sınıflarında yapılacaktır. Dolayısıyla, İngilizce I dersini alan öğrencilerimizin Edmodo sınıflarından ayrılmamaları gerekmektedir.

• Sınavımıza ilk 7 haftanın konuları dahildir.
  • Sınavımız 25 adet sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 35 dakikadır. Bu süre içinde sınavınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Sınavın yıl sonu notuna katkısı  %40 olarak hesaplanacaktır.
  • Edmodo Sınıfına kayıt olduğunuz kullanıcı adınız AD SOYAD ve öğrenim gördüğünüz BÖLÜMÜN kısaltması şeklinde olmak zorundadır. İki isminiz varsa lütfen ikisini de yazınız. Takma isim kullanmayınız. Aksi takdirde sınavlarınız değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Muafiyet sınavı uygulaması için masaüstü (PC), dizüstü bilgisayar ya da cep telefonlarınızı  (EDMODO uygulamasını indirerek) KULLANABİLİRSİNİZ.
  • Sınav sırasında internet bağlantı sorunları ve/veya elektrik kesintisi durumlarına karşı gerekli önlemleri almanız beklenmektedir. Bunun için mümkün ise internet bağlantı hızı yüksek veya uygun yükseklikte bir masaüstü bilgisayar (PC) ve/veya şarjı dolu bir dizüstü bilgisayar ve/veya cep telefonu ile 4.5G bağlantısını  hazır etmenizi tavsiye ederiz. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye ait olacaktır.
  • Sınav uygulaması için zamanında Edmodo’da hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Sorularda geriye dönüp cevaplarınızda gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.
  • Arasınavın bitiminde “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesine tıklayarak sınavınızı sona erdirmeniz gerekmektedir. “Submit (Gönder/Teslim et)”  bölümünü tıklamadığınız takdirde sınavlarınızın değerlendirilmesi mümkün olmayacaktır.
  • Arasınav için 1 (BİR) giriş hakkınız bulunmaktadır. Ancak sınav esnasında sistemden herhangi bir nedenle düşmeniz durumunda, “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesini tıklamadığınız takdirde, sınav süresi (35 dk) içerisinde sınavınıza yeniden giriş yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesini tıkladığınızda veya süreniz dolduğu takdirde böyle bir hakkınız OLMAYACAKTIR.
  • Sınavı bitir sekmesini tıkladıktan sonra sınava dönüş veya herhangi bir değişiklik yapamazsınız.
  • Sınav sürecinde ve sonrasında “YABANCI DİL (İNGİLİZCE) I ARASINAVI” na dair yazılı ve/veya görsel hiç bir içerik kayıt alma, yazıcıdan çıktı alma, fotokopi ile çoğaltma, ekran görüntüsü alma vb. dahil hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz ve basılı ve sosyal (dijital) medya dâhil hiç bir platformda KULLANILAMAZ. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavları GEÇERSİZ sayılacaktır. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Lütfen güncel bilgiler ve duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun WEB sayfasını, Edmodo sınıflarınızı ve OBS’de yer alan mailinizi düzenli olarak kontrol ediniz.

Sorularınız ve sorunlarınız için aşağıdaki mail adresine e-posta gönderebilirsiniz:
yabancidiller.uzem@medeniyet.edu.tr

Ayrıca aşağıdaki adresten Yabancı Diller Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Sorumlularından birini seçerek yardım talebi oluşturabilirsiniz. https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr

Salgın sebebiyle beklenmeyen gelişmeler doğrultusunda akademik takvimde ve sınav uygulamalarıyla ilgili değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu nedenle, öğrencilerimizin sınav haftası için yaptığı planlamalardan kurumumuz sorumlu değildir.

2021-2022 AKADEMİK YILI

IMU011 KODLU YABANCI DİL (İNGİLİZCE) I DERSİ ARASINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ: 05 KASIM 2021 CUMA

Sınav Süresi 35 dakikadır.