Aday Öğrenci Çağrı Merkezi

08.07.2022

Üniversitemiz, YKS tercih döneminde aday öğrencilerle daha sağlıklı ve etkin bir iletişim sağlamak amacıyla İMÜ Aday Öğrenci Çağrı Merkezi'ni faaliyete sokuyor.

Kurulan iletişim merkezi aracılığıyla, fakültemizde görev yapan akademik personellerimiz aday öğrencilerin üniversitemizle ilgili sorularına cevap veriyor. Aday öğrencileri; akademik bilgiler, barınma, ulaşım, staj, kariyer fırsatları, uluslar arası yükseköğretim ağı, yerleşkelerimiz, sosyal-kültürel etkinlikler ve imkânlar gibi konularda bilgilendiren “Aday Öğrenci Çağrı Merkezi 18 Temmuz - 1 Ağustos 2022 tarihleri arasında aktif bulunacaktır.

Fakültemizi daha yakından tanımak isteyen öğrenciler, fakülte sayfamızı ziyaret ederek ve buraya tıklayarak sıkça sorulan sorular üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Fakültemiz tanıtım sayfası ve tanıtım filmine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çağrı merkezi üzerinden fakültemizle ilgili bilgi almak isteyen adaylarımız için telefon numaraları: