Tek Ders Sınav Duyurusu
2024-2025 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Programları
25.12.2024 Tarihli Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş .Gör. İlanı Nihai Sonuçları
IMU011 Yabancı Dil I (İngilizce) Bütünleme Sınavı (Tıp ve Diş Hekimliği Fk. Hariç)
IMU011 Yabancı Dil I (İngilizce) Final Sonuçları Hakkında Bilgilendirme (Tüm Fakülteler)
25.12.2024 Tarihli Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş .Gör. İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları
2024-2025 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programları
IMU 057 Bağımlılıkla Mücadele Dersi Alan Öğrencilere Önemli Duyuru
IMU011 Yabancı Dil I (İngilizce) Final Sınavı Bilgilendirmesi
2024-2025 Güz Dönemi Final Sınav Programları
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortak Dersler Vize Mazeret Sınavları
2024-2025 Güz Yarıyılı Mazeret Sınavı Başvurusu
IMU011 Yabancı Dil I (İngilizce) Ara Sınav Sonuçları ile İlgili Bilgilendirme
IMU011 Yabancı Dil (İngilizce) I Ara Sınavı Hakkında
Fakülte Öğrenci Temsilcimiz Belirlendi
2024-2025 Güz Dönemi Vize Sınav Programları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Temsilcimiz Belirlendi
Öğrenci Temsilcisi Seçimi 3. Tur
Türk Mutfağında Çorbalar ve Sürdürülebilirlik Paneli & "Medeniyet Çorbası" Tanıtımı
Öğrenci Temsilcisi Seçimi 2. Tur
Türk Mutfağında Çorbalar ve Sürdürülebilirlik Paneli & “Medeniyet Çorbası” Tanıtımı Gerçekleştirildi
ORHANLI KAMPÜSÜMÜZDE YANGIN EĞİTİMİ VE TATBİKATI 13 HAZİRAN 2024’DE YAPILDI!
Sıfır Atık ile Medeniyet Çorbası Yarışmamızın Kazananları Belirlendi
4.Global Gastro Ekonomi Zirvesi Atatürk Kültür Merkezinde Düzenlendi
Sektör Öğrenci Sohbetleri Etkinliği Düzenlendi
Mövenpick İstanbul Asia Airport/Pendik Oteline Mesleki Teknik Gezi Düzenlendi
Öğrencilerimize Yurtdışında Staj Olanakları Konusunda Bilgi Verildi
Yalova Turizm Çalıştayına Öğretim Elemanımız Arş. Gör. Dr. Emel Gürcü Katıldı
Şef İbrahim Tunç Öğrencilerimiz ile Gastronomiye Dair Söyleşi Gerçekleştirdi
Profesyonel Bıçak Eğitimi Etkinliğimiz Gerçekleşti
Avrupa Birliği Projesinin Eğitim Etkinliğine Öğretim Üyelerimiz Portekiz’de Katıldı
Turizm Sektöründe Kariyer Alternatifleri Etkinliği Düzenlendi
Yurt Dışında Staj ve Çalışma Olanakları Konulu Seminer Düzenlendi
Turizm Fakültesi Öğrencilerimiz “Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması”nda Altın Madalya Kazandı
Tatlı Atölyesi Etkinliğimiz Gerçekleştirildi
Üniversitemizin Ortak Olduğu Avrupa Birliği Projesinin (WITH4LESS) İlk Toplantısı Yapıldı
Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği
Dünya Kahve Günü Etkinliğimiz Gerçekleşti
Knife Academy Kurucusu Şef Sadık Doğan'ın Katılımıyla Bıçaklar Üzerine Bir Workshop Gerçekleştirildi
Fakültemiz 2022-2023 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
Compass Abroad Yurt Dışında Staj ve Kariyer Günü Etkinliği
Profesyonel Bıçak Eğitimi
Knife Akademi Workshop Etkinliği
Yeşil Mutfak ve Sürdürülebilir Yaşam Etkinliği
Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü Kan Bağışı Etkinliği
Swissotel The Bosphorus Staj Günü Etkinliği
Turizm Haftası Boğazda Tekne Turu ve İftar Etkinliği
Turizm Haftası Pizza Workshop Etkinliği
Kariyer Günü Etkinliği
Turizmde Kadın Olmak Semineri
"JW Marriott Istanbul Marmara Sea" Otelinde Kariyer Günü Etkinliği
Turizmde Tüketici Hakları Semineri
Yurt Dışında Çalışma Olanakları Semineri
Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçaklar Semineri
Gelecekte Turizm Semineri
Turizm Tesislerinin Nitelikleri ve Belgelendirilmesi Semineri
İstanbul Kent Araştırmaları-4: Yeşilköy'den Atatürk'e, Hava Meydanından Havalimanına
Prof. Dr. Salih Kuşluvan'ın Moderatörlüğünde "Gündem Turizm" Paneli
Yemek Fotoğrafçılığı Semineri
Otel Operasyonları Yönetimi Etkinliği