Turizm Fakültesi Sektörle İç İçe

20.02.2018

Turizm İşletmeciliği Bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde eğitim ve öğretim gören Turizm Fakültesi öğrencileri, ülkemizin önde gelen tur operatörlerinden Anı Tur ile 15 Şubat 2018 tarihi Perşembe günü Cevizli Kampüsü konferans salonunda bir araya geldi. Anı Turu temsilen etkinliğe katılan Akdeniz Bölgesi Yer Hizmetleri Müdürü Bahadır Özyürek, Transport Müdürü Evren Çoşkun ve Transport Sorumlusu Muhittin Demir tarafından ‘Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü’ konulu seminer gerçekleştirildikten sonra öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet VATAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Turizm Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Cihan ile Turizm Fakültesinde görev yapan diğer öğretim üyeleri de katıldı. Anı Tur, seminer sonrası öğrenciler ile staj mülakatı yaparak staj başvurularını kabul etti. İlerleyen günlerde Turizm Fakültesi öğrencilerinin sektörle olan temasının daha da arttırılacağı kaydedildi.