Turizm Fakültesi Dekan Yardımcımız Büyük Turizm Buluşmasına Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı.

30.01.2017

İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Küçük Oteller Derneği –TURKODER Başkanı Mehmet Çelik ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen Küçük Oteller ve turizm akademisyenlerinin katılımı ile TURKODER tarafından gerçekleştirilen, Büyük Buluşma’da Türk turizminin içinde bulunduğu sorunlar ve 2017’ye bakış anlatıldı. Üniversitemizden Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet VATAN da konuşmacılar arasında yer aldı. Öğretim üyemiz ‘Samimiyet ve Diyalog’ başlıklı konuşmasında geçen yıla göre Türkiye’ye gelen turist sayısından 10 milyon turistin azaldığını belirterek “Azalan turist sayısı, İstanbul nüfusunun 3’te 2’si kadardır. Bu turisti yeniden kazanmak için turizmin bütün paydaşları hep birlikte mücadele etmelidir.’’ dedi.