‘Termal Spa Terapi Uzmanı’nın Yetkinlik Profili’ projesi için müfredat belirleme toplantısı yapıldı

19.10.2017

Beş Avrupa ülkesinin ve Üniversitemizin ortak olduğu, Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 'Termal Spa Terapi Uzmanı'nın Yetkinlik Profilinin Belirlenmesi' projesi kapsamında, öğrenme ünitelerini ve müfredatları oluşturmak üzere Ulusal Danışma Kurulu'nu oluşturan termal ve spa tesislerinin yöneticileri ile bir araya geldik. Müfredatı belirlemek üzere yapılan toplantı 29 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Medikal Termal Otel’de gerçekleştirildi. Projeyi İstanbul medeniyet Üniversitesi adına Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Salih Kuşluvan, Yrd. Doç. Dr. Serkan Polat ve Yrd. Doç. Dr. Fevzi Esen yürütmektedir.