TURİZM FAKÜLTESİ

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Yerli Malı Haftası

12.12.2017

1946 yılından bugüne 12-18 Aralık tarihleri arasında ilkokullarda kutlanan Yerli Malı Haftası üniversitemizde  öğrenciler, hocalar, dekan ve Üniversite Rektörümüzün katılımıyla kutlandı.

            İstanbul’da devlet üniversiteleri içindeki tek Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrenci ve hocaları Yerli ve Milli mutfak kültürümüzü üniversite boyutuna taşımak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Turizm Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Cihan ve Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman’ın katılımıyla Yerli Malı Haftası’nı kutladı.