Erasmus Mesleki Eğitim ve Öğretim İçin Stratejik Ortaklıklar Projesi

26.12.2016

Turizm İşletmeciliği Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Salih KUŞLUVAN’ın Araştırmacı Olarak Katıldığı Erasmus Mesleki Eğitim ve Öğretim İçin Stratejik Ortaklıklar Projesi Başladı.

Türkiye'den Tuzla Belediyesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile Portekiz, Belçika, Bulgaristan ve Slovenya'nın ortak projesi Erasmus+ KA2, 14-15 Aralık 2016 tarihlerinde Tuzla Belediyesi'nde yapılan iki günlük toplantı ile başladı. Üniversitemizden Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Salih KUŞLUVAN’ın araştırmacı olarak görev aldığı bu projenin amacı, ‘Termal/Spa Terapi Uzmanı' nın bilgi, beceri ve yetkinliklerini tespit etmek, bu yetkinliklere uygun eğitim modülleri geliştirmek ve iki ülkede en az 100 çalışana bu eğitimleri vermektir. Proje iki yılda tamamlanacaktır.